Varför vi älskar Marlies Dekkers

Marlies Dekkers var ett av våra första märken, och jag skulle vilja dela med mig av min första kontakt med dessa fantastiska underkläder. Det var en svart behå med namnet ‘Dame De Paris’.By Marlies Dekkers Black

Det var sommaren 2012 och vi hade precis kommit hem efter två resor till två olika mässor i Paris och Köpenhamn. Med oss hem hade vi ett gäng kataloger från både kända och okända tillverkare. Vi samlade material från alla märken vi såg något vi gillade hos.

Därefter var nästa steg att välja ut de första underkläderna att ta in till vår kommande butik. Vi ville verkligen känna in på djupet av våra hjärtan vilka tillverkare vi ville jobba med, så vi klippte ut eller kopierade bilder på allt vi gillade och bokstavligt talat tapetserade tre väggar med bilder hemma köket. Vi la fram en ordentlig bunt post it-lappar där både vi själva och andra som besökte oss skrev och fäste kommentarer och ”likes” direkt på bilderna.

Så småningom var det dags att boka tider med olika leverantörer och en kvinna som representerade Marlies Dekkers och som jag tidigare träffat i Köpenhamn besökte vårt hem. I samma kök som hade tapetserats med bilder på underkläder satt vi och tittade genom alla Marlies Dekkers häftiga kollektioner.

Helt spontant erbjuder hon mig något man inte väntar sig av en säljare. Hon frågar vilken storlek jag har, till vilket jag svarar 65E. Det visade sig att vi hade samma storlek, och hon erbjöd mig att prova den hon hade på sig. Självklart ville jag det, jag kunde ju inte missa den chansen!

Åh, vad överraskad jag blev! Jag hade då aldrig haft på mig något skönare och snyggt! Det var det här jag ville ha: Underkläder som är både snygga och bekväma! Min första tanke var att vi inte vi inte behövde ha något annat märke i butiken. Men nej, det vara bara i mina tankar förstås. Men vi köpte i alla fall in alla storlekar som gick att köpa i svart färg.

’Dame de Paris’ finns idag som baskollektion i svart, benvit och i röd färg. Den har genom åren tillverkats i många olika färger som jag också haft. Den fanns bland annat i en härlig grön färg som kallas för Absinthe Green och i en lila färg med spets på kupan.MarliesDekkersMapleSugarAVIANI

Jag har bestämt mig för att skriva en serie om olika märken och eftersom Marlies Dekkers var det första jag ville ha i butiken är det också det första som får ett inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.